Hovedsiden
Akerselva
All verdens mat
Grünerløkka
Hellas
   Greske spisesteder
   Greske oppskrifter
   Nyheter fra Hellas
   Øyene
   Dodekanesene
   De joniske øyer
Korfu
   Fakta om Korfu
   Historie
   Korfu rundt
   Korfu by
   Strender på Korfu
   Vestover fra byen
   Sport og aktiviteter
   Korfulinker
   Leie bolig
   Gouvia
Lesvos
Mytologi
Rutetider

Jaisso - kalimera!

Korfu - solnedgang på vestkysten - Trykk for større bilde! - copyright www.bradager.net

Korfu byr på mange overnattingsmuligheter. Her finner du alt fra enkle rom i private hjem via campingplasser og leiligheter til luksushoteller. På denne siden skal jeg prøve å samle en oversikt over tilbudet. Det vil bestå av oversikt over campingplasser, linker til utleiere av leiligheter og til hoteller. Jeg tenker meg en oversikt bygd opp distriktsvis slik at det blir lett å finne fram til tilbudet.

Skal tilbudet bli bra trenger jeg også hjelp av deg som besøker Korfu (og de joniske øyene). Du kan sende meg linker, oppdateringer fra områder du har besøkt, beskrivelse av hoteller og leiligheter osv. Ta gjerne med tilbudet av butikker, tavernaer, barer, kafenioner osv i nabolaget. Alt er av interesse.

Her skal jeg legge ut tips fra leserne av sidene mine om både gode og dårlige erfaringer. Siden skal jeg prøve å få i gang et forum hvor brukerene av sidene kan utveksle erfaringer og gi tips om bra og dårlige ting.

Velkommen tilbake! Ikke glem å se på de andre sidene mine om Korfu og Hellas. Ikke minst bør du se på oppskriftene på gresk mat og oversikten over de forskjellige greske spisesteder.

Øivind


Campingplasser

Her er en oversikt over campingplasser som jeg kjenner til på Korfu. Vet du om andre så si fra!
   
Karda Beach - Dassia 26610-93595
Kormari - Dassia 26610 - 93766
Dionysos - Dassia 26610 - 91417
Karoyssades - Karoussades 26610 - 31415
Vatos - Ermondes 26610 - 94269
Kontokali Beach - Kontokali 26610 - 91202
Sea Horse - Messongi 26610 - 55364
Palekastrisia - Palekastrisia 26630 - 41204
Beach Paradise - Pirgi 26610 - 93282
Roda Beach - Roda 26610 - 93120
Ipsos Ideal - Ipsos 26610 - 93583
Corfu Ipsos - Ipsos 26610 - 93246

Leiligheter

På Korfu er det mulig å leie leiligheter eller rom overalt. Hjemmefra kan du bestille rom for en dag eller for hele sommeren eller året. Her vil det komme beskrivelser av utleie objekter og linker til utleiere.

Det finnes en mengde små lokale formidlinger av rom. En enkel forespørsel på en taverna eller en kafenion vil som regel resulterer i et rom for natten om du er i nød.

Panoramvillas, apartments - utleie av leiligheter (Vatos - Ermondes 2km fra Mirtiotissa) - opplysninger trykk på bildet

ligger 2 km fra Mirtiotissa, 2,3 km fra Glyfada, 3 km fra Aqualand, 350meter fra strand og 150 meter fra Corfu Golf Clubi et rolig område i Vatos. Vatos ligger 12 km fra Korfu by. Det er kort vei til flere fine strender og til Corfu golf club.
 

Castaway Travel - utleie av leiligheter - utflukter og annet (Acharavi) - opplysninger trykk på bildet

ligger i Acharavi og har leiligheter og rom til leie, arrangerer utflukter, leier ut biler og gir gode tips om hva som kan gjøres i området rundt. De holder også tidligere og ny gjester oppdatert om hva som skjer på nettsiden sin. De har guider til lokale fotturer på hjemmesiden. Byrået har 25 års erfaring og er medlem av Hatta (Hellenic Assoiation of Travel & Tourist Agencies).

Kassiopi

I Kassiopi ligger et bedre leilighetskompleks Solaris Kassiopi.

Korfu spesialiteter

Korfu - Trykk for større bilde! - copyright www.bradager.net På Korfu spises det typisk middelhavsmat som i resten av Hellas, men påvirkningen fra de venetianske okkupantene har satt sine spor. Her serveres det mye pasta og pizza på øya. Du får moussaka og andre greske matretter, men du finner også spesialiteter som:

Softito - oksekjøtt med vin, hvitløk og persille servert med ris eller poteter
Pastitsada - oksekjøtt kokt med tomater og urter servert med pasta
Bourdeto - fisk kokt i en saus med mye løk og krydder

På drikkefronten er Mandolata (likør), Gingerbeer (ingerfærøl uten alkohol) en arv etter Britenes opphold og KoumKoat (likør og ferske frukter). Korfu er det eneste stedet i Europa denne miniappelsinen dyrkes.
Her finner du mine over 50 greske oppskrifter

Hjelp meg

med å gjøre disse sidene bedre. Når du er på Korfu eller når du kommer over opplysninger, som kan fylle ut oversikten vil jeg gjerne ha dem.

God reise


Opprettet 22. august 2003 og sist oppdatert 1. januar 2012 - Copyright 1999 - 2012 © www.bradager.net


Gresk mat

Fisk er det nok av på markedet i Korfu by. Over 50 greske oppskrifter finner du på min greske oppskriftside. Fra fiskemarkedet på Korfu